SolarServiceNL voor Zonne Energie

De zon is een onuitputtelijke bron van levenskracht, voor de natuur ons mensen maar ook als een steeds belangrijkere bron van energie. Door middel van het plaatsen van zonnepanelen kunt u zelf deze energie opvangen en dus zo een aanzienlijke deel van uw eigen elektriciteit zelf opwekken.

Als spin-off van Claus van der Velden Elektroservice B.V. heeft SolarServiceNL tot doel bedrijven en particulieren te adviseren over en het leveren en plaatsen van zonnepanelen. SolarServiceNL is met name actief in de Kromme-Rijn streek. We zijn een team van goed geschoolde en gekwalificeerde technici en ons bedrijf is ook aangesloten bij de branche vereniging UNETO/VNI. U bent dus verzekerd van een goede installatie!

Graag nodigen wij u uit om een vrijblijvend gesprek te hebben over zonnepanelen voor uw situatie. Tijdens dit gesprek kunnen we dieper ingaan op de opties die u heeft, en in welke termijn u uw investering terug kan hebben verdient.
U kunt ons bereiken op 06-53373272 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen u graag van dienst te zijn om zo samen energie te besparen.

Vriendelijke groet,

SolarServiceNL
Claus van der Velden & Nick Bakkers

wiezijnwij

Nick en Claus